CEDEM je proslavio 20 godina postojanja

CEDEM je proslavio 20 godina postojanja

Centar za demokratiju i ljudska prava – CEDEM proslavio je u petak, 15. decembra u hotelu Centar Villa u Podgorici 20 godina postojanja.

CEDEM je od svog osnivanja realizovao brojne aktivnosti i projekte po kojima je poznat u domaćoj i stranoj javnosti, fokusirajući se na šest oblasti: demokratija i vladavina prava, ljudska prava, evroatlantske integracije, socijalna inkluzija, bezbednost i odbrana i empirijsko istraživanje. Sve ovo je realizovano uz podršku članova Uprave, zaposlenih, kao i uz pomoć velikog broja saradnika. CEDEM-ove aktivnosti podržali su brojni donatori iz SAD-a i Evrope, a CEDEM-ov intelektualni i profesionalni napor doprinio je da se naša organizacija dugi niz godina prepoznaje među petnaest vodećih think-tank organizacija u Istočnoj i Jugoistočnoj Evropi.

Svečanosti je prisustvovao veliki broj visokih zvaničnika, predstavnici državnih institucija, političkih partija, civilnog društva, medija, diplomatskih misija, stranih organizacija u Crnoj Gori i dugogodišnji saradnici CEDEM-a.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial