preloader
NAJAVA: Emitovanje filma o policiji u okviru serijala Proces

NAJAVA: Emitovanje filma o policiji u okviru serijala Proces

U okviru projekta „Jačanje uloge medija u unapređenju krivičnog pravosuđa u Crnoj Gori“, TV Prva u saradnji sa CEDEM-om emituje dokumentarne filmove u cilju podizanja svijesti javnosti o funkcionisanju krivičnog pravosuđa kroz serijal PROCES.

Projekat ima za cilj da doprinese jačanju kapaciteta medija u Crnoj Gori da izvještavaju o krivičnom pravosuđu, kroz povećanje kvaliteta i kredibiliteta istraživačkog novinarstva u ovoj oblasti.

Film o policiji prati akciju Specijalne antiterorističke jedinice Boka – SAJ. Ko je bezbedan, a ko treba da se plaši policije, ko je jača država ili kriminalci i ko je uključen u borbu protiv organizovanih kriminalnih grupa samo su neka od pitanja kojima se bavi novi dokumentarni film u okviru serijala Proces . Najavu filma možete pogledati na sledećem linku, dok je premijerno emitovanje u subotu, 21. jula 2018. godine u 16.45 časova na TV Prva.

Ovo je deveti od deset dokumentarnih filmova snimljenih u saradnji sa TV PRVA, u okviru projekta „Jačanje uloge medija u unapređenju krivičnog pravosuđa u Crnoj Gori“, koji finansira EU.